Företag

 

 

Fomicom

 

 

Fomicom specialiserar sig på tillverkning, marknadsföring och försäljning av bärbara, autonoma polyuretansystem. Placerade i Maldegem [Belgien] erbjuder Fomicom ett brett utbud av polyuretansystem och -utrustning för den professionella användaren. Våra strategiskt placerade kontor innebär att vi snabbt kan leverera till europeiska kunder med högkvalitativa produkter och tjänster.

 

Fomicom är marknadsledande när det gäller innovation skapad för att minimera påverkan på miljön. Skumsystemen som produceras av Fomicom uppfyller de riktlinjer som anges i Montreal-protokollet daterat 1987. Produkterna innehåller inte formaldehyd eller CFC. De flesta tvåkomponentsystemen finns tillgängliga i påfyllningsbara förpackningar. Polyuretanskum är lätt att använda och kräver ingen stor investering vad gäller utrustningen som behövs. Klienter kan besöka huvudkontoret i Maldegem - eller ta emot företrädare på sina egna kontor - för demonstrationer och kurser. Fomicom garanterar utmärkt stöd under genomförandet av en kunds projekt. Kontakta oss för mer information.

 

 

FROTH-PAK™ polyuretanskum


FROTH-PAK™ är utformat för många användningsområden inom professionella bygg- och industritillämpningar:

  • Värmeisolering
  • Luft- och vattenbarriär
  • Strukturell förstärkning eller mekaniska fästen
  • Reparationer
  • Fyllning av håligheter och sprickor

 

Vad du än kan tänkas behöva finns det en FROTH-PAK™ Spray Foam som tillgodoser dina isoleringsbehov. Kontakta oss för mer information.

 

 

Froth-Pak easy-use