Båtisolering

bootisolatie met PU schuim

 

 

FROTH-PAK polyuretanskum används för isolering och för kondensproblem. Om polyuretanskum används för att bekämpa kondens rekommenderas ett lager på 2-3 cm av skum. Om skummet används som isolering rekommenderas ett lager på 6-7 cm av PU-isolering. Beroende på krävd tjocklek som krävs av polyuretanskummet kan du välja mellan olika munstycken. Skummet kan lätt appliceras och den hastighet som du flytta pistolen i bestämmer tjockleken på polyuretanisoleringslagret.

 

Förutom perfekt isolering ser polyuretanskum också till att allt är förseglat sömlöst. Med mer än 95 % slutna celler är FROTH-PAK™ polyuretanskum lämplig för sjöfartsprojekt. I motsats till polyuretanskum med öppna celler absorberar inte detta två-komponentsskum vatten och är inte benäget till mögelbildning.

 

Efter att PUR-skumisoleringen applicerats kan du några minuter senare antingen applicera nästa lager eller börja skära skummet och täcka ytan med den finish du vill. Sprayskummet kännetecknas av dess permanenta flexibilitet som är av stor betydelse inom båtisolering.