FROTH-PAK™: accessoires

PU schuim FROTH-PAK accessoires

 

Een FROTH-PAK PU isolatie systeem bevat twee cylinders die onder druk staan, en met slangen verbonden zijn aan een spuitpistool. De slangenset [GHA] bestaat uit het spuitpistool, twee aparte slangen en 10 spuitmonden. Afhankelijk van de toepassing kan gekozen worden uit verschillende varianten van spuitmonden, voor een brede PU schuim dekking, om PUR schuim in naden en kieren te verspuiten, om holtes op te vullen met PU isolatie,...

 

 

  • Slangenset [GHA]

    De Gun Hose Assembly [GHA] kit bestaat uit een spuitpistool, twee aangesloten slangen en 10 spuitmonden. Het gepatenteerde INSTA-FLO spuitpistool is gemaakt van lichtgewicht kunstof, is stevig en de doorstroomhoeveelheid van het PUR schuim kan gecontroleerd worden door middel van een drukgevoelige trekker.

  • Spuitmonden

    De anti-crossover spuitmond [nozzle] sluit het overvloeien van de nog vloeibare basiscomponenten uit door middel van een unieke, gepatenteerde interne terugslagklep. Dankzij het doorzichtige deel van de spuitmond kan de gebruiker zien of deze reeds gebruikt is. Een nieuw kegelvormig ontwerp verbetert het PU schuimmengsel. Zijvleugels zorgen ervoor dat de spuitmond makkelijk en snel bevestigd kan worden aan het spuitpistool.