FROTH-PAK™ 180

PU schuim FROTH-PAK 180

De FROTH-PAK 180 producten worden in één kit verkocht waarbij een isocyanaat en polyol cylinder samen in een verpakking zitten. Afhankelijk van de toepassing wordt geopteerd voor een traagrijzende [SR], snelrijzende [QR] of hoge densiteit [HD] polyol. De kit omvat 2 aparte wegwerpcylinders die onder druk staan en die met slangen verbonden moeten worden aan een spuitpistool. De spuitmond die op het spuitpistool wordt geklikt zorgt voor een gelijke verdeling van de twee basiscomponenten van het isolerend PUR schuim. De verpakking is voorzien van een metalen handvat die het mogelijk maakt de kit tijdens de toepassing te verplaatsen. Totaal brutogewicht van de kit is ± 17 kg.

 

De FROTH-PAK 180 kit is, onder ideale omstandigheden, goed voor ongeveer 400 liter geëxpandeerd PU isolatie schuim. Contacteer ons voor advies omtrent uw PU schuim isolatie project.

 

 

uiteindelijk volume volledig uitgehard densiteit
FP 180 SR 60 sec 8 min 30 kg/m³
FP 180 QR 30 sec 5 min 30 kg/m³
FP 180 HD 25 sec 5 min 45 kg/m³

 

 

 

 

 

 

 

 

Safety Data Sheet

 

 

 

Instructies

 

 

 

 

Wij adviseren

 

  • Gun Hose Assembly 9ft [met slangen van 2,9m]
  • Anti-Crossover nozzle kit [25 pack]

 

 

Video

Froth-Pak 180 Systeem
FROTH-PAK 180 Systeem

Hoe maak je de Froth-Pak 180 kit klaar voor gebruik? Aankoppelen van de leidingen en het gebruiksklaar maken van de PU schuim set. Deze PUR isolatie set is goed voor om en bij de 400 liter PUR schuim.