Dak isolatie

dakisolatie met PU isolatie schuim

 

 

Gespoten PU schuim is zeker één van de beste isolatiematerialen op de markt. Met een Lambda-waarde van 0,0216 W/mK is dit isolatie PUR schuim koploper.

 

Toegepast met de INSTA-FLO™ pistoolkit en de geschikte mengkamers kan men de meest moeilijk bereikbare plaatsen isoleren en zo koudebruggen of tocht vermijden. De betrouwbaarheid van dit product is reeds tientallen jaren bewezen in de industriële isolatie. De efficiëntie is gelijkaardig bij de renovatie van woningen. Niet zoals dikwijls het geval is bij andere isolatiematerialen zal tijd geen invloed hebben op de kwaliteit van het PU schuim (het zal niet verkruimelen of inzakken) en de isolatiewaarde van PUR schuim is bij de hoogste onder de isolatiematerialen.

 

Dit PU isolatie product is ideaal om uw zolder te renoveren omdat het, naast een goede isolatie, tocht en mogelijke condensatie vermijdt. De trend toont ons een "groene" woning en FROTH-PAK™ kan ons daarbij helpen. Contacteer ons voor advies omtrent uw PU schuim isolatie project.

 

 

Video

Hoe een dak of zolder isoleren met PU schuim?
Hoe een dak of zolder isoleren met PU schuim?

PUR schuim FROTH-PAK™ voor het isoleren van daken. PU isolatie schuim voor het luchtdicht maken en isoleren van de zolder.