Bedrijf

Fomicom

 

 

Fomicom is gespecialiseerd in de fabricatie, marketing en verkoop van draagbare autonome polyurethaansystemen. Met hoofdzetel in Maldegem [België] biedt Fomicom een breed gamma PU schuim systemen en –uitrusting voor de professionele gebruiker. De strategisch gelegen hoofdzetel maakt het mogelijk Europese klanten snel te bevoorraden en een hoogstaande technische service te bieden.

 

Fomicom is leider op het vlak van innovaties om de invloed op het milieu te minimaliseren. Alle PUR schuim systemen die geproduceerd worden door Fomicom zijn conform de richtlijnen van het Protocol van Montreal van 1987. De producten bevatten geen formaldehyde en geen CFK’s. De meeste tweecomponent PUR schuim systemen zijn verkrijgbaar in hervulbare verpakkingen. De isolatie schuimen zijn eenvoudig in gebruik en vereisen geen grote investeringen op gebied van uitrusting. Klanten kunnen in de hoofdzetel in Maldegem -of bij de klant ter plaatse- terecht voor demo’s en opleidingen. Fomicom stelt zich garant voor een goede bijstand tijdens het project van de klant. Contacteer ons voor advies omtrent uw PU schuim isolatie project.

 

 

FROTH-PAK™ PU schuim


FROTH-PAK™ PU schuim is ontworpen voor gebruik in industriële en bouwtechnische toepassingen als:

  • Thermische isolatie
  • Lucht en vocht barriere
  • Structurele versterking of verankering
  • Reparaties in bestaande installaties
  • Opvullen van holtes, naden en kieren

 

Er zijn verschillende formules om te voldoen aan de behoeften van de klant. Welke toepassing u ook moet uitvoeren, wij kunnen u een PU schuim systeem voorstellen dat aan uw behoeften voldoet. Contacteer ons.

 

 

Froth-Pak easy-use